Poznate dame u bikiniju, koje zasigurno NE BI ŽELELI da vidite na plaži

Izvor: Blic, 04.Jun.2014, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznate dame u bikiniju, koje zasigurno NE BI ŽELELI da vidite na plaži

Uprkos tome što su letnji dani doba kupanja i nošenja bikinija, postoje neke osobe koje jednostavno ne bi trebale da se upuštaju u eksperimentisanje sa kupaćim kostimima. To svakako dokazuju i ove fotografije poznatih, koje su zarad malo uživanja, preplašile sve kupače u blizini. Aja Ročester, nekada je smatrana jednom od najlepših australijskih glumica. Međutim, godine i trudnoća je nisu štedele, a izjavila je kako redovno pliva jer želi da povrati staru kilažu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Dizajnerka Donatela Versaći, svakako je izgubila svoj sjaj tokom godina, a to dokazuje i njen izlet na plaži u nezavidnoj figuri.

Španska vojvotkinja Alba, posetila je plaže Ibice, ali ne da bi se provodila po čuvenim noćnim klubovima, već da bi se okupala.

Rijaliti zvezda Angela Raiola, definitivno lepše izgleda na kameri nego uživo, a to je dokazala i pojavljivanjem bez šminke na plaži u Majamiju.

Dženis Dikinson je posetila plaže Malibua, gde je opuštenom kožom i masnim licem, svakako privlačila više pažnje nego što je nameravala.

.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Poznate dame u bikiniju, koje zasigurno NE BISTE ŽELELI da vidite na plaži

Izvor: Blic, 04.Jun.2014

Uprkos tome što su letnji dani doba kupanja i nošenja bikinija, postoje neke osobe koje jednostavno ne bi trebale da se upuštaju u eksperimentisanje sa kupaćim kostimima. To svakako dokazuju i ove fotografije poznatih, koje su zarad malo uživanja, preplašile sve kupače u blizini. Aja Ročester,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.