Požar na Novom Beogradu, u kome je stradalo sedam osoba, izbio zbog kvara instalacije, nema krivice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2020, 14:09

Požar na Novom Beogradu, u kome je stradalo sedam osoba, izbio zbog kvara instalacije, nema krivice

Više javno tužilaštvo u Beogradu utvrdilo je da je uzrok požara zbog kojeg na samom početku vanrednog stanja 21. marta nastradalo ukupno sedam osoba bio izazvan kvarom na jednoj od električnih instalacija u stanu u zgradi na Novom Beogradu.

Utvrđeno je da do požara nije došlo ljudskom radnjom tako da nema nema ničije krivice, rekla je za Tanjug portparol tužilaštva Irena Bjeloš.

Šest ljudi stradalo je usled trovanja ugljen monoksidom iste noći, dok je sedma >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << osoba preminula naknadno u bolnici od povreda zadobijenih u požaru.

Požar je izbio u stanu broj 30. gde je nepokretni čovek živeo sa majkom, na 8. spratu i proširio se do 10. sprata.

Požar se dogodio u Ulici Milutina Milankovića 21. marta oko 4 sata posle ponoći.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Požar u kome je stradalo sedam osoba izbio zbog kvara na instalaciji

Izvor: RTS, 17.Jul.2020

Više javno tužilaštvo u Beogradu utvrdilo je da je uzrok požara 21. marta u kome je nastradalo sedam osoba bio izazvan kvarom na jednoj od električnih instalacija u stanu u zgradi na Novom Beogradu. . Portparol tužilaštva Irena Bjeloš rekla je za Tanjug da je utvrđeno...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.