Izvor: RTS, 17.Jul.2020, 14:14

Požar u kome je stradalo sedam osoba izbio zbog kvara na instalaciji

Više javno tužilaštvo u Beogradu utvrdilo je da je uzrok požara 21. marta u kome je nastradalo sedam osoba bio izazvan kvarom na jednoj od električnih instalacija u stanu u zgradi na Novom Beogradu.
Portparol tužilaštva Irena Bjeloš rekla je za Tanjug da je utvrđeno da za požara nije odgovoran ljudski faktor tako da nema nema ničije krivice.
Šest ljudi stradalo je usled trovanja ugljen-monoksidom iste noći, dok je sedma osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << preminula naknadno u bolnici od povreda zadobijenih u požaru.
Požar koji je oko četiri sata ujutru izbio u stanu broj 30. u Ulici Milutina Milankovića, gde je nepokretni muškarac živeo sa majkom, na osmom spratu da bi se zatim proširio do desetog sprata.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

TUŽILAŠTVO UTVRDILO UZROK POŽARA: Tragedija se dogodila u martu na Novom Beogradu, sedam osoba je nastradalo

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020

Vatra krenula iz stana nepokretnog čoveka..Više javno tužilaštvo u Beogradu utvrdilo je da je uzrok požara, zbog kojeg je na samom početku vanrednog stanja 21. marta nastradalo ukupno sedam osoba, bio izazvan kvarom na jednoj od električnih instalacija u stanu u zgradi na Novom Beogradu...- Utvrđeno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.