Povređena šestorica radnika u RTB Bor

Izvor: N1 televizija, 02.Nov.2016, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređena šestorica radnika u RTB Bor

Šestorica radnika Rudarsko topioničarskog basena Bor povređeni su prošle noći pošto se iz topioničkog konvertora izlila tečna masa. Manja količina rastopa, koja je pala na platformu, oštetila je kablove za napajanje, merenje i signalizaciju i proizvela varnice koje su povredile radnike.

Radnici su posle pregleda u borskoj bolnici, vraćeni kućama, navodi se u saopštenju iz RTB Bor.

Posledice su vrlo brzo sanirane, pa proizvodnja u ostalim delovima Topionice i Fabrici sumporne kiseline nije prekidana, produžena je samo pauza između dve konvertorske operacije, dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Povređeni radnici u RTB Bor, povrede sanirane

Izvor: N1 televizija, 02.Nov.2016

Prošle noći povređena su šestorica radnika Rudarsko topioničarskog basena Bor, pošto se iz topioničkog konvertora izlila tečna masa. Manja količina rastopa, koja je pala na platformu, oštetila je kablove za napajanje, merenje i signalizaciju i proizvela varnice koje su povredile radnike...Radnici...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.