Potrošila je preko 20.000 evra samo da ne izgleda kao njena majka, a razlog je...

Izvor: B92, 07.Avg.2016, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potrošila je preko 20.000 evra samo da ne izgleda kao njena majka, a razlog je...

Tridesetogodišnja Star iz Birmingena potrošila je više od na hiljade evra na plastične operacije, a razlog zbog kojeg je to učinila je taj što ne želi da liči na svoju majku koja ju je izbacila iz kuće.

Star ne namerava da prestane sa operacijama dok u potpunosti ne izbriše svaku sličnost s majkom, iako su je upozorili da bi to moglo biti opasno. Nakon što je operirala nos, ima poteškoća s disanjem, piše “Dejli Mejl”.

"Kad trčim, ne mogu da dišem. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pre sam imala široke nozdrve, ali navići ću se", rekla je Star u emisiji “Bodi frisk”.

Dosad he bila na 15 operacija, a ranije se zvala Stejsi, ali ime je promenila nakon što ju je majka sa 17 godina izbacila iz kuće. Tada je smeštaj pronašla u hostelu.

"Ne želim više da izgledam kao ona. Moj tata je stalno govorio da izgledam kao ona. Moje staro lice predstavlja moju prošlost, moju nesreću i svu negativnost. Majka i ja nemamo nikakvu vezu, to je razlog zbog kojeg sam promenila svoj izgled. Toliko je mrzim da ne želim izgledati kao ona. Sad niko više ne misli da ličim na majku", ispričala je i dodala da se nekad ni ona sama ne prepoznaje u ogledalu.

Poslednjih deset godina odlazi na različite estetske zahvate, a sledeće joj je u planu da stavi implantant u bradu, otići će na zatetanje lica do svoje 35, na liposukciju i još jednu operaciju grudi.

Njen dečko Šem želi da prestane sa operacijama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.