Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2023, 12:32

Potpisan dogovor o elektronskoj razmeni podataka iz PIO osiguranja Srbije i Bosne i Hercegovine

Dogovorom koji su potpisali predstavnici Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije i Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje (FZMIO) Bosne i Hercegovine uređena je elektronska razmena podataka u oblasti penzijskog i invalidskog osiguranja između dve zemlje, objavio je dans Fond PIO.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Manji trošak, veća kontrola: Povezani PIO fondovi Srbije i BiH

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 20.Nov.2023

Od sada je moguća elektronska razmena podataka za penzijsko i invalidsko osiguranje dve susedne zemlje. Dogovorom koji su potpisali predstavnici Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (Fond PIO) Srbije i Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje (FZMIO) Bosne i Hercegovine...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.