Posle razvoda sa Anom sve je krenulo nizbrdo, našao je ljubav sa Marinom, a Darko Lazić je pre njih voleo TAJANSTVENU DEVOJKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2018, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle razvoda sa Anom sve je krenulo nizbrdo, našao je ljubav sa Marinom, a Darko Lazić je pre njih voleo TAJANSTVENU DEVOJKU

Darku Laziću je ova godina bila turbulentna, razveo se od Ane Sević u jeku afere sa kokainom, a potom je usledio niz nesrećnih događaja: pretučen je, jurili su ga zelenaši, pucali su na njega, a sada mu se dogodila saobraćajna nezgoda. Posle razvoda se zaljubio u jednu Marinu iz rodnog Brestača koja sve vreme bdi nad njegovom posteljom u bolnici, a njegov ljubavni život je, poput ove godine, bio i te kako turbulentan.

Darko Lazić je trenutno u bolnici, nakon saobraćajne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nezgode koja se odigrala kod Pećinaca dok se vraćao se sa jednog privatnog slavlja. Pevač je u udesu zadobio nagnječenje mozga, polomljenu jagodicu, povređene grudi i pluća, povređenu butnu kost, dok mu je noga izletela iz kuka.

On je smešten na odeljenje intezivne nege.

Sve vreme uz njega je njegova verenica Marina Gagić, a u bolnicu je dolazila i Ana Sević, bivša supruga sa kojom ima ćerkicu Lorenu.

Porodica, poznate ličnosti, kolege i komšije mole se za njegovo zdravlje.

Pre Sevićeve koja je zaludela Lazića, Darko je do ušiju bio zaljubljen u izvesnu Draganu iz Beograda.

U nju je bio zaljubljen do ušiju, a to potvrđuju i fotografije koje i danas stoje na njegovom "Fejsbuk" profilu.

Javno je govorio o ljubavi sa njom, ali je veza sa Beograđankom opstala samo godinu dana.

Nakon bračnog brodoloma Darko Lazić se zaljubio u Marinu Gagić koju je upoznao u rodnom selu Brestač i koja je, kako sam kaže, sve što je do sada tražio u nekoj devojci.

- Lepo nam je, uživamo. Ide sve lagano, nigde ne žurimo i brak još ne planiramo - kaže Darko i otkriva šta mu se najviše sviđa kod nove izabranice:

- Zato što je normalna, obična devojka. Meni odgovara baš takva kakva jeste. Iskreno da vam kažem, ona je devojka koju sam ceo život tražio - iskren je bio pevač.

Inače, Darko Lazić priznao je ranije da je bio u vezi i sa Kijom Kockar.

- Da, bili smo zajedno. Ja Kiju znam jako, jako dugo. Baš se dugo poznajemo, još s početka moje karijere. To se desilo prvi put na nekoj mojoj turneji, više se i ne sećam kako. Imali smo kratku priču, brzo se sve nekako završilo. Bilo je lepo - rekao je Lazić za bosanske medije.

Pratite nas i na instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.