Posle hladnog jutra očekuje nas prijatan dan: U Srbiji pretežno sunčano i toplije

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2018, 06:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle hladnog jutra očekuje nas prijatan dan: U Srbiji pretežno sunčano i toplije

Temperatura do 22 stepena

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplije.

Otvorite četvoro očiju kad točite benzin: Od sledeće nedelje velike promene na benzinskim pumpama

Minimalna temperatura će se kretati od 3 stepena u Vojvodini do 13 stepeni na istoku zemlje, a najviša dnevna od 18 do 22 stepena, saopštio je RHMZS.

Vetar će biti slab i umeren severozapadni, na istoku povremeno jak.

U Beogradu će biti pretežno sunčano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i malo toplije, vetar slab do umeren severozapadni, minimalna temperatura oko osam, maksimalna dnevna oko 19 stepeni.

U narednih sedam dana, u Srbiji će biti toplo sa temperaturama oko prosečnih vrednosti, u petak i za vikend u košavskom području uz umeren i jak jugoistočni vetar koji ce na jugu Banata imati olujne udare.

Rano je ostala bez oca i muža, ali je s potomcima našla spokoj: Baka Grozda ima 100 godina

Do subote pretežno sunčano, u subotu posle podne u jugozapadnim i zapadnim predelima Srbije naoblačenje ponegde sa kišom ili pljuskovima.

Zatim promenljivo, ponegde sa kratkotrajnom kisom ili pljuskom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vremenska prognoza – 4. oktobar

Izvor: RTS, 03.Okt.2018

Pretežno sunčano i umereno toplo. . Najviša dnevna temperatura do 23 stepena.. .Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave.(izvor: RHMZ) .03.10.2018. Sreda  Pretežno sunčano i malo toplije....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.