Pompeja: Arheolozi pronašli fresku koja prikazuje Narcisa

Izvor: Danas, 28.Mar.2019, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pompeja: Arheolozi pronašli fresku koja prikazuje Narcisa

EPAFreska je pronađena u kući u kojoj ima još nekoliko umetničkih dela Italijanski arheolozi pronašli su fresku Narcisa u ostacima Pompeje pored Napulja, u istoj kući u kojoj su i pre dva meseca otkrili neka umetnička dela. Šefica arheološkog tima u Pompeji Alfonsina Ruso rekla je da će zbog najnovijeg otkrića morati da menjaju planove […] Članak Pompeja: Arheolozi pronašli fresku koja prikazuje Narcisa se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pompeja: Arheolozi pronašli fresku koja prikazuje Narcisa

Izvor: B92, 28.Mar.2019

Arhelozi na zidu drevne kuće u Pompeji pronašli sliku čoveka koji se zaljubio u sebe...Italijanski arheolozi pronašli su fresku Narcisa u ostacima Pompeje pored Napulja, u istoj kući u kojoj su i pre više meseci otkrili neka umetnička dela...Šefica arheološkog tima u Pompeji Alfonsina Ruso rekla...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.