Izvor: Nezavisne Novine, 28.Apr.2016, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Polufinale Lige Evrope: Gibson: "Redsi" će u finale

Viljareal dočekuje Liverpul, a Šahtjor Sevilju u prvim utakmicama polufinala Lige Evrope koje su na rasporedu večeras od 21.05.

Završnica drugog po kvalitetu klupskog UEFA takmičenja na Starom kontinentu ove sezone donijela je četiri poprilično izjednačena tima. Ipak, tako ne misli Teri Gibson, bivši engleski fudbaler. Iako prvi meč igraju u gostima, fudbaleri Liverpula su, kaže on, favoriti protiv "žute podmornice".

"Bojim se da je Viljareal na izmaku snaga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << nedostaje im svježine u posljednje vrijeme. Osim toga, Liverpul drugi meč igra na svom 'Enfildu" tako da, ako mene pitate da li će 'redsi' u finale - hoće", rekao je Gibson.

Što se tiče drugog para, Šahtjor igra protiv najuspješnije ekipe Lige Evrope i aktuelnog osvajača. Španski tim je ovo takmičenje osvajao četiri puta (2006, 2007, 2014. i 2015.). Iako to nije onaj stari tim, Sevilja je u Ligi Evrope kao kod kuće.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pijani Liverpulovi navijači se potukli u avionu

Izvor: MozzartSport.com, 28.Apr.2016

Zbog ovog incidenta letelica je prinudno sletela u Limož gde su dvojica izgrednika uhapšeni..Viljareal i Liverpul večeras od 21 čas igraju na Madrigalu prvi meč polufinala Lige Evrope, a za pojedine navijače engleskog tima ovo gostovanje već se završilo i to u Francuskoj...Naime, avion na relaciji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Viljarealu prednost pred revanš, nerešeno u Kijevu

Izvor: RTS, 28.Apr.2016

Odigrani su prvi mečevi polufinala Lige Evropa u kojima je Viljareal savladao Liverpul na El Madrigalu golom u samom finišu meča, dok su u Kijevu Šahtjor i drugi španski predstavnik Sevilja odigrali nerešeno 2:2. . .Tok...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.