Pijani Liverpulovi navijači se potukli u avionu

Izvor: MozzartSport.com, 28.Apr.2016, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani Liverpulovi navijači se potukli u avionu

Zbog ovog incidenta letelica je prinudno sletela u Limož gde su dvojica izgrednika uhapšeni

Viljareal i Liverpul večeras od 21 čas igraju na Madrigalu prvi meč polufinala Lige Evrope, a za pojedine navijače engleskog tima ovo gostovanje već se završilo i to u Francuskoj.

Naime, avion na relaciji Liverpul - Alikante morao je prinudno da sleti u Limož jer su se dvojica navijača Crvenih potukla u vidno alkoholisanom stanju. Njih dvojica neće videti Španiju jer >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su zadržani na trežnjenju u Francuskoj, a kasnije tokom dana biće i saslušani u policiji.

Prema informacijama iz Francuske, avion irskog Rajaneira sa 180 putnika koji je leteo iz Liverpula za Španiju prinudno je sleteo u Limož oko 10 časova pre podne zbog tuče koja je izbila u njemu. Dvojica navijača Crvenih su, prema rečima svedoka, bili vidno pijani, a odmah po sletanju na aerodrom uhapšeni su i odvedeni u policiju.

Posle sat vremena, avion je nastavio let za Alikante, a dvojica pijanaca ostali su u Francuskoj.

„Odmah su poslati na trežnjenje, a zbog stanja u kojem se nalaze nismo smeli da ih pustimo da nastave let. Zbog jezičke barijere još uvek ih nismo saslušali, to će biti učinjeno kasnije tokom dana, čim dođe prevodilac“, saopštila je francuska policija.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.