Policija odgovorila: Niko nije naduvan iako je pun trave, hvala što nas pratite

Izvor: B92, 31.Jan.2020, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija odgovorila: Niko nije naduvan iako je pun trave, hvala što nas pratite

Hrvatska policija se na svom službenom profilu na Tviteru pohvalila kako "misli ozbiljno s poslom" i navela šta su sve uradili tokom januara, piše Index.

"Hrvatska policija misli ozbiljno! Godina je tek počela, a mi smo nastavili sa zaplenama", poručili su uz fotografije.

Njihova je objava uključivala zaplene velikih količina marihuane, a korisnicima nije dugo trebalo da ih počnu, kako piše Indeks, malo zezati.

"To znači 525 kilograma marihuane i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sedam laboratorija? Jesam li ja naduvan ili vi?", pitao ih je jedan korisnik koji se potrudio izbrojati količinu marihuane i laboratorija koje su policajci naveli u odvojenim stavkama.

Nije dugo trebalo da mu stigne odgovor.

"Nitko nije naduvan iako je puno trave. Navodili smo najvažnije slučajeve. Vaša matematika je u redu. Hvala sto nas pratite", napisali su i dodali plavo srce.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.