Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jul.2023, 22:54

Policija o pucnjavi u Hrvatskoj: Ubijena jedna osoba, više povrijeđenih, napadač u bijegu

SISAK - Danas oko 20.10 sati u naselju Capraške Poljane u Sisku, došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja te je povrijeđeno više osoba, a jedna je osoba smrtno stradala, saopštila je večeras policija, prenosi portal Index.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac pucao iz kalašnjikova u Sisku: Jedna osoba ubijena, više povređenih

Izvor: Radio 021, 01.Jul.2023

Jedna osoba je poginula, a više je povređeno u pucnjavi u naselju Capraške Poljane u Sisku, saopštila je hrvatska policija.

Nastavak na Radio 021...

Policija povodom pucnjave u Sisku iznela detalje: Jedna osoba ubijena, tri kuće gore

Izvor: Piplmetar.rs, 01.Jul.2023

Muška osoba pucala je iz „kalašnjikova“, javaljaju regionalni mediji .. Foto: Shutterstock. .. Kako je potvrđeno u policiji, više osoba je povređeno, a jedna osoba je izgubila život u pucnjavi koja se večeras dogodla u Sisku. . Muška osoba pucala je iz „kalašnjikova“,...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.