Sisak: Uviđaj na nekoliko lokacija u vezi sa pucnjavom

Izvor: B92, 02.Jul.2023, 18:36

Sisak: Uviđaj na nekoliko lokacija u vezi sa pucnjavom

Županijsko državno tužilaštvo u Sisku, u Hrvatskoj, zajedno s policijom sprovodi uviđaj na više lokacija u vezi sa pucnjavom.

U pucnjavi iz vatrenog oružja u tom gradu ubijena je jedna žena, a osam osoba povređeno, od kojih četiri teško.

Tužilaštvo je navelo da će po završetku uviđaja i ispitivanju osumnjičenog objaviti saopštenje o sprovedenim radnjama i daljim odlukama.

Od četiri teško povređene osobe, koje su nakon sinoćnje pucnjave >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dovezene u sisačku Opštu bolnicu‚ dve su i dalje životno ugrožene, dok je stanje druge dve povređene osobe nešto bolje, saopšteno je iz bolnice. Iz bolnice je rečeno da su dve osobe zbog teških povreda stomaka operisane tokom noći i da se nalaze na respiratorima i da je jedna od njih budna i svesna, ali da su obe i dalje životno ugrožene, prenela je Hina.

Lakše povređeni pacijenti pušteni su kućama nakon što im je u bolnici pružena pomoć.

Pucnjava u sisačkoj Ulici Capraške poljane dogodila se u subotu oko 20:10 sati, i protom je poginula 45-godišnja žena, a ukupno je povređeno osam osoba, među kojima i jedan vatrogasac i jedno dete.

Brzom intervencijom policije tokom noći pronađen je i uhapšen 58-godišnji napadač, rečeno je na vanrednoj konferenciji za novinare sisačko-moslavačke Policijske uprave. Napadač je zapalio i dva stambena objekta koji su potpuno izgoreli, kao i jedan automobil, a treći stambeni objekat i drugi automobil su delimično izgoreli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Policija sprovodi uviđaj na više lokacija nakon krvavog pira u Sisku

Izvor: Blic, 02.Jul.2023

Županijsko tužilaštvo u Sisku zajedno sa policijom sprovodi uviđaj na više lokacija u vezi sa pucnjavom iz vatrenog oružja u tom gradu, u kojoj je ubijena jedna žena, a osam osoba povređeno, od kojih četiri teško.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.