Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Apr.2020, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija došla po novinarku portala Nova.rs zbog teksta o Kliničkom centru Vojvodine

Policija je večeras došla po novinarku portala Nova.rs Anu Lalić iz Novog Sada.

Do toga je došlo pošto je Klinički centar Vojvodine večeras obavestio tužilaštvo i policiju da je ta TV svojim današnjim tekstom uznemirila javnost i naštetila ugledu te zdravstvene ustanove.

KCV je ranije večeras saopštio da su "sve iznete informacije objavljene u tekstu na portalu Nova.rs pod naslovom 'KC Vojvodine pred pucanjem: Bez zaštite za medicinske sestre', neistinite, i da KCV raspolaže dovoljnom količinom potrebnih lekova, sanitetskog materijala i lične zaštitne opreme".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Lalić: Ni po koju cenu neću odati svoje izvore

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Apr.2020

Novinarka portala Nova.rs i članica Upravnog odbora Nezavisnog društva novinara Vojvodine Ana Lalić, po koju je večeras došla policija, izjavila je da "ni po koju cenu" neće odati svoje izvore za teksta na portalu Nova.rs, koji su joj anonimno govorili o lošem stanju u Kliničkom centru Vojvodine...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Organizacije traže oslobađanje novinarke Nova.rs uhapšene zbog teksta o Kliničkom centru Vojvodine

Izvor: Radio 021, 02.Apr.2020, 07:55

Privođenje novinarke zbog objavljivanja teksta u demokratskom društvu ne sme da se dešava, saopštila je Inicijativa mladih za ljudska prava reagujući na hapšenje novinarke Nove.rs Ane Lalić iz Novog Sada zbog teksta o Kliničkom centru Vojvodine...Kako navodi Inicijativa, u demokratskom društvu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.