Pokret socijalista: Kritike Brnabić na račun Tanje Fajon opravdane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2019, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokret socijalista: Kritike Brnabić na račun Tanje Fajon opravdane

Pokret socijalista (PS) ocenio je danas da je apsolutno opravdana kritika srpske premijerke Ana Brnabić na račun članice delegacije Evropskog parlamenta Tanje Fajon da nije objektivna kada je reč o zbivanjima u Srbiji.

U saopštenju te članice vladajuće koalicije navodi seda debata koju je Tanja Fajon organizovala u Briselu za Dragana Đilasa i druge predstavnike opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) "nije bila debata, već prilika da Đilas kaže još po neku laž o Srbiji".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Dok Dragan Đilas o svojoj zemlji govori najgore i na sve načine pokušava da naškodi Srbiji, Ana Brnabić je reagovala adekvatno, štitila je Srbiju, njen ugled i dostojanstvo i skrenula pažnju na izrečene laži.

Ubeđeni smo da bi i (slovenački premijer) Marjan Šarec na isti način zaštitio Sloveniju, a arogantan odgovor Tanje Fajon Ani Brnabić je samo još jedna potvrda koliko je premijerka Brnabić u pravu za sve što je rekla", ističe PS.

Ta stranka je poželela poslanici EP, koja je u Beogradu učestvovala u razgovoru vlasti i opozicije o izbornim uslovima, "mnogo više objektivnosti i u decembru i uvek kada je reč o Srbiji".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ORLIĆ ODBRUSIO ĐILASU: Ti bi makedonski scenario? Čerupanje državne kase, to te zanima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2019

Narodni poslanik i član Predsedništva vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Orlić izjavio je danas da jednog od lidera opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) Dragana Đilasa građani Srbije ne zanimaju, jer bez izbora želi da dođe na vlast...- Dragan Đilas je očigledno fasciniran time...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.