Pokosio ženu na pešačkom u centru Vrbasa VIDEO

Izvor: B92, 14.Okt.2018, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokosio ženu na pešačkom u centru Vrbasa VIDEO

Na pešačkom prelazu u centru Vrbasa kod Gimnazije "Žarko Zrenjanin" kombi vozilo usmrtilo je ženu staru 74 godine, saznaje B92.

Kako saznajemo, u nesreći je učestvovalo vozilo Hitne pomoći, na delu puta gde je dozvoljeno kretanje maksimalnom brzinom 30 kilometara na sat.

Na snimku sa nadzorne kamere obližnjeg objekta vidi se kako ženu dok prelazi pešački prelaz udara vozilo i potom se zaustavlja nekoliko metara dalje.

Upozorenje: Video-snimak je uznemirujućeg sadržaja:

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vrbas: Kombi usmrtio ženu na pešačkom prelazu

Izvor: Radio 021, 14.Okt.2018

Kombi vozilo usmrtilo je ženu staru 74 godine na pešačkom prelazu u centru Vrbasa, blizu gimnazije...Kako saznaje B92, u nesreći je učestvovalo vozilo Hitne pomoći, na delu puta gde je dozvoljeno kretanje maksimalnom brzinom 30 kilometara na sat...Na snimku sa nadzorne kamere obližnjeg objekta...

Nastavak na Radio 021...

Poginula žena na pešačkom prelazu u Vrbasu

Izvor: Blic, 14.Okt.2018

Na pešačkom prelazu u centru Vrbasa kod Gimnazije "Žarko Zrenjanin" kombi vozilo usmrtilo je ženu staru 74 godine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.