TRAGEDIJA U VRBASU: Poginula žena na pešačkom prelazu

Izvor: Večernje novosti, 14.Okt.2018, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U VRBASU: Poginula žena na pešačkom prelazu

Na pešačkom prelazu u centru Vrbasa kod Gimnazije "Žarko Zrenjanin" kombi vozilo usmrtilo je ženu staru 74 godine Na pešačkom prelazu u centru Vrbasa kod Gimnazije "Žarko Zrenjanin" kombi vozilo usmrtilo je ženu staru 74 godine.Kako je prenela B92, u nesreći je učestvovalo vozilo Hitne pomoći, a nesreća se dogodila na delu puta gde je maksimalna dozvoljena brzina kretanja 30 kilometara na sat.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEZIVA NESREĆA U VRBASU, JELICU USMRTILO VOZILO HITNE POMOĆI! Nesrećna žena bila u poseti ćerki, prelazila pešački kada je POKOSIO sanitet!

Izvor: Kurir, 15.Okt.2018, 09:35

Nesrećna žena preminula je u bolnici od teških povreda koje je zadobila kad je na nju, dok je prelazila ulicu, naleteo sanitet kojim je upravljao muškarac (37)

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.