Pojačan saobraćaj, na Horgošu čekanje pet sati

Izvor: Beta, 24.Avg.2019, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj, na Horgošu čekanje pet sati

Vozačima se savetuje oprez zbog pojačanog saobraćaja na najfrekventnijim putevima za vreme vikenda i temperatura viših od 32 stepena, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).Zadržavanje putničkih vozila na graničnom prelazu Horgoš na izlazu je oko 300 minuta, na Batrovcima se na izlaz iz Srbije čeka 60 minuta, a na prelazu Gostun 45 minuta.Teretna vozila na Horgošu na izlazu čekaju 120 minuta.Radovi su u toku na više deonica u Srbiji i tu je potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije, naveo je AMSS.Do 15. septembra trebalo bi da budu završeni radovi na rehabilitaciji mosta kod Rušnja, na deonici Beograd - Stepojevac.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horgoš 2 otvoren samo za izlaz iz Srbije FOTO

Izvor: B92, 24.Avg.2019

Tokom vikenda očekuju se gužve na najfrekventnijim deonicama u Srbiji. vozačima se savetuje oprez zbog pojačanog saobraćaja i visokih temperatura...Kako navodi AMSS, na prelazima prema Mađarskoj, zbog pada sistema mađarske granične kontrole, obustavljen je saobraćaj za sve kategorije vozila....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.