Obustavljen saobraćaj na Horgošu zbog pada sistema granične kontrole

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Avg.2019, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obustavljen saobraćaj na Horgošu zbog pada sistema granične kontrole

Automoto savez Srbije preporučio je danas vozačima da koriste manje granične prelaze ka Mađarskoj, jer je na Horgošu zbog pada sistema mađarske granične kontrole zaustavljen saobraćaj i formirana je kolona vozila duga više od pet kilometara u sedam saobraćajnih traka.

Kako se u saopštenju navodi, na graničnom prelazu Kelebija na izlaz iz Srbije čeka kolona vozila duga više od tri kilometara u dve izlazne trake

Na graničnom prelazu Gostun na ulaz u Srbiju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << iz Crne Gore čeka se do jednog sata, dok je na izlazu čekanje do 40 minuta.

Na prelazu Preševo na ulaz u Srbiju iz Makedonije čeka se do jednog sata, a na izlaz 30 minuta, dok se na prelazu Gradina ka Bugarskoj čeka 25 minuta.

Zadržavanja na teretnim terminalima nema.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.