Očekuje se pojačan saobraćaj popodne, na Horgošu na izlazu čekanje dva sata

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Avg.2019, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očekuje se pojačan saobraćaj popodne, na Horgošu na izlazu čekanje dva sata

Povoljne vremenske prilike omogućavaju nesmetano odvijanje saobraćaja, a sa prvim popodnevnim satima, sa početkom još jednog vikenda u avgustu očekuje se pojačan saobraćaj na gotovo svim putevima u Srbiji, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim informacijma, na graničnom prelazu Horgoš na izlazu putnička i teretna vozila čekaju 120 minuta.

Za teretna vozila često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Madjarske i Hrvatske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na graničnim prelazima.

Radovi su u toku na više deonica u Srbiji i tu je potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije, naveo je AMSS.

Do 24. avgusta izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza srednje (vozne) saobraćajne trake, na delu puta Ćuprija – Jagodina u smeru ka Beogradu. U toku radova za saobraćaj će biti zatvorena srednja i krajnja desna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati krajnje levom (preticajnom) saobraćajnom trakom.

Do 15. septembra izvodiće se radovi na rehabilitaciji mosta kod Rušnja, na deonica Beograd - Stepojevac. Radovi će se izvoditi u jednoj saobraćajnoj traci.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gužve na graničnim prelazima, najduže čekanje na Horgošu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Avg.2019

Putnički automobili na izlazu iz zemlje na Horgošu čekaju četiri sata, na Horgošu 2 dva sata, a na Batrovcima tri sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Na izlazu iz zemlje na graničnim prelazima Kelebija i Bački Vinogradi čeka se oko sat vremena, kao i pri ulasku u zemlju na Gradini i u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vozači pripremite se – na Horgošu osmočasovna zadržavnja

Izvor: RTS, 23.Avg.2019

Uoči poslednjeg vikenda ovog avgusta – ponovo gužve i duge kolone na graničnim prelazima. Na graničnom prelazu Horgoš čeka se do osam sati. . Na srpsko-mađarskoj granici, na prelazu Horgoš putnike očekuju višesatna...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.