Izvor: Radio 021, 23.Avg.2019, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve na granicama, najgore na Horgošu

Automobili na izlazu iz Srbije na Horgošu čekaju četiri sata, a na Batrovcima tri sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na izlazu iz zemlje na prelazima Kelebija i Bački Vinogradi čeka se oko sat, kao i pri ulasku u zemlju na Gradini i u Preševu.

Vozila koja izlaze iz zemlje na prelazu Preševo čekaju oko 20 minuta. Kamioni, prema podacima AMSS, na Horgošu čekaju dva sata.

Iz AMSS upozoravaju da vikend donosi veći broj vozila na najfrekventnijim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << putevima, kao i moguća duža zadržavanja na naplatnim rampama i graničnim prelazima.

Vozačima savetuju da na put krenu odmorni, da ne žure i da prate saobraćajnu signalizaciju na mestima gde se obavljaju radovi, kako bi vožnja bila bezbednija.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.