Poginuo zamenik komandira saobraćajne policije u Vranju

Izvor: Blic, 29.Dec.2013, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo zamenik komandira saobraćajne policije u Vranju

Branislav Dimitrijević (33) iz Vladičinog Hana, zamenik komandira saobraćajne policije Policijske uprave u Vranju, nastradao je kod mosta "Obnove", na ulasku u Grdeličku klisuru, na putu Leskovac-Vranje.

Pošto je na pijaci u Šapcu kupio automobil, Dimitrijevć je u subotu popodne krenuo za Vladičinog Hana.

Porodici se javio iste večeri oko 23 sata, posle čega mu se gubi svaki trag. Pronađen je juče oko 14,30 časova u smrskanom automobilu.

U Policijskoj upravi u Vranju pretpostavljaju da je Dimitrijević nastradao usled neprilagođene brzine uslovima puta i guste magle na ulazu u klisuru.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Vranje,   Leskovac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRONAĐEN U SMRSKANIM KOLIMA: Poginuo zamenik komandira saobraćajne policije u Vranju

Izvor: Kurir, 29.Dec.2013

U Policijskoj upravi u Vranju pretpostavljaju da je Branislav Dimitrijević (33) nastradao usled neprilagođene brzine uslovima puta i guste magle na ulazu u Grdeličku klisuru..VRANJE - Branislav Dimitrijević (33) iz Vladičinog Hana, zamenik komandira saobraćajne policije Policijske uprave u Vranju,...

Nastavak na Kurir...

Poginuo zamenik komandira policije

Izvor: B92, 29.Dec.2013

Vranje -- Zamenik komandira stanice saobraćajne policije PU u Vranju Branislav Dimitrijević (38) iz Vladičinog Hana, nastradao je u nesreći kada je vozilom sleteo s puta..."Uviđaj je još u toku, tako da se uzroci nezgode i dalje utvrdjuju", rekao je Tanjugu portparol PU Vranje Dragan Stamenković...Dimitrijević...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.