Voz udario džip, poginuo vozač

Izvor: B92, 29.Jun.2012, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz udario džip, poginuo vozač

Novi Sad -- Na pružnom prelazu kod mesta Stepanovićevo kraj Novog Sada, danas je poginuo vozač automobila na koji je naleteo teretni voz.

Nesreća se dogodila oko 14.30 sati, kada je na pružnom prelazu voz udario u crni džip i gurao ga 200 metara dok se nije potpuno zaustavio.

Kako je preneo "Radio 021", u vreme udesa bila je uključena zvučna i svetlosna singalizacija, a rampa je bila spuštena.

Železnički saobraćaj je tokom popodneva bio u prekidu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voz udario džip, vozač poginuo

Izvor: Mondo, 29.Jun.2012

Na pružnom prelazu kod mesta Stepanovićevo kraj Novog Sada, danas je poginuo vozač automobila na koji je naleteo teretni voz.

Nastavak na Mondo...

Novi Sad: Voz udario u džip, vozač poginuo

Izvor: S media, 29.Jun.2012

Na pružnom prelazu kod mesta Stepanovićevo kraj Novog Sada, danas je poginuo vozač automobila na koje je naleteo teretni voz...Beograd: Sedam osoba povređeno u pet saobraćajnih udesa..Novi Sad: Pronađena dva leša..Maloletnik izboden nožem..Nesreća se dogodila oko 14.30 sati, kada je na pružnom...

Nastavak na S media...

NESREĆA NA PRUŽNOM PRELAZU: Poginuo vozač džipa, na koji je naleteo teretni voz

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jun.2012, 00:40

Voz je na pružnom prelazu kod mesta Stepanovićevo, nedaleko od Novog Sada, udario u crni džip i gurao ga 200 metara. U vreme udesa rampa je bila spuštena, a zvučna i svetlosna signalizacija uključene

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.