Počele pripreme novogodišnjih paketića za Zvečansku

Izvor: Crtaci.info, 14.Maj.2011, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počele pripreme novogodišnjih paketića za Zvečansku

Već ste svi upoznati da je naš sajt počeo da se bavi i humanitarnim akcijama.
Prva akcija koju smo završili bila je Akcija za SOS selo u Sremskoj Kamenici, o kojoj se možete informisati ovde.

Humanitarnom svirkom koja se održala 9.11. u Livingroom SKC-u, prikupili smo odredjen broj finansijskih sredstava sa kojim bi započeli pravljenje novogodišnjih paketića za decu predškolskog uzrasta iz domova Zvečanske.
Od svirke pa do danas, saznali smo odredjene detalje vezane za decu i trenutno smo u pripremama šta bi bilo najpametnije pakovati.
Pretežno dom čine deca sa Daunovim sindromom i iz tog razloga, u dogovoru smo da pakujemo igračke i slatkiše - ono čemu se ipak svako od srca obraduje.

O Daunovom sindromu, možete pročitati ovde.

Ljudi koji su pomogli akciju donošenjem polovnih, čistih i sredjenih igračaka su:
- devojke sa www.ana.rs sajta,
- članovi jelena i HeyJo sa našeg sajta.

Večeras je kupljeno još 30 novih plišanih igračkica novogodišnjih meda, kao i ukrasne trakice kojima će se vezivati paketići.




U planu su da se kupe novogodišnji džakovi i slatkiši.

Za dalji tok priprema, slobodno nam se priključite u ovoj temi. Svake sugestije kao i bilo kakva vrsta pomoći su dobrodošle!

Mi možemo da učinimo lepu i humanu stvar, možete i vi

Nastavak na Crtaci.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Crtaci.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Crtaci.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.