Pobednik beogradskog skejt takmičenje putuje u Njujork

Izvor: Blic, 10.Jun.2011, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobednik beogradskog skejt takmičenje putuje u Njujork

Najveće skejt takmičenje u manualnim trikovima pod nazivom “Red Bull Manny Mania” biće održano u subotu, 11. juna u 16 sati na Trgu Republike.

Pobednik takmičenja predstavljaće našu zemlju na svetskom finalu koje će biti odžano u Njujorku 20. avgusta, a na kome će učestvovati pobednici iz 30 zemalja.

Đorđo Zavos (klikni za uvećanje)

"Red Bull Manny Mania” je takmičenje za mladiće i devojke koji imaju od 14 do 30 godina, nemaju profesionalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << status i koji se prijavljuju isključivo u zemlji u kojoj žive.

Odluku o pobedniku takmičenja doneće petočlana sudijska ekipa na čelu sa najboljim grčkim vozačem Đorđom Zavosom.

On će u subotu oko 10 sati posetiti skejt park na Ušću i pokazati zašto ga svet smatra jednim od najboljih vozača istočne Evrope.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.