Demi Lovato prvi put u javnosti nakon predoziranja

Izvor: N1 televizija, 24.Sep.2018, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demi Lovato prvi put u javnosti nakon predoziranja

Američka pevačica i glumica Demi Lovato viđena je prvi put u javnosti i izgledala je srećno i opušteno nakon što je gotovo umrla od predoziranja krajem jula, prenose američki mediji.

Viđena je kako razgovara s prijateljicom s kojom se našla na kafi u pauzi od rehabilitacije.

Lovato (26) je u više navrata u javnosti govorila o svojoj zavisnosti od droge i alkohola, kao i o psihičkim problemima.

Lečena je zbog poremećaja ishrane, a rekla je i da >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << pati od bipolarnog poremećaja.

U dokumentarnom snimku na Jutjubu iz 2017. godine "Jednostavno komplikovana" govorila je o godinama upotrabe droga, poremećajima ishrane i o opijanju, a priznala je da je prvi put uzela kokain sa 17 godina.

Demi je izgledala srećno i opušteno dok je razgovarala s prijateljicom koja je šetala njenog psa.

Krajem jula završila je u bolnici zbog predoziranja i zamalo je umrla.

Njena majka je prošle nedelje izjavila u prvom intervjuu nakon incidenta da je Demi dobro.

"Još uvek mi je jako teško da pričam o tome. Samo kad se setim toga dana i šta se dogodilo, krenem da se tresem", rekla je Dajana De la Garza.

thanks god. Finally god is a woman. God he can do everything if you think @ddlovato#Lovatics#usa#demilovatopic.twitter.com/oRg5DMYo59

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pevačica prvi put u javnosti posle predoziranja heroinom FOTO

Izvor: B92, 24.Sep.2018

Američka pevačica i glumica Demi Lovato prvi put je viđena u javnosti nakon što je gotovo umrla od predoziranja krajem jula. Kako navode američki mediji, pevačica je izgledala srećno i opušteno...Ona je primećena kako razgovara sa prijateljicom sa kojom se našla na kafi u pauzi od rehabilitacije...Demi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.