Pevačica prvi put u javnosti posle predoziranja heroinom FOTO

Američka pevačica i glumica Demi Lovato prvi put je viđena u javnosti nakon što je gotovo umrla od predoziranja krajem jula. Kako navode američki mediji, pevačica je izgledala srećno i opušteno.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.09.2018.

17:15

Pevačica prvi put u javnosti posle predoziranja heroinom FOTO
GettyImages / Arhivska fotografija

Ona je primećena kako razgovara sa prijateljicom sa kojom se našla na kafi u pauzi od rehabilitacije.

Demi je izgledala srećno i opušteno dok je razgovarala sa prijateljicom koja je šetala njenog psa.

Demi Lovato (26) je krajem jula ove godine završila u bolnici zbog predoziranja i zamalo je umrla. Njena majka je prošle nedelje, u prvom intervjuu nakon incidenta, izjavila da je Demi dobro.

"Još mi je jako teško da pričam o tome. Samo kad se setim toga dana i šta se dogodilo, počnem da se tresem", rekla je Dajana de la Garza. Demi Lovato (26) je u više navrata u javnosti govorila o svojoj zavisnosti od droge i alkohola, kao i o psihičkim problemima. Lečena je zbog poremećaja ishrane, a rekla je i da pati od bipolarnog poremećaja.

U dokumentarnom snimku na Jutjubu iz 2017. godine, pod naslovom "Jednostavno komplikovana", govorila je o godinama uzimanja droge, poremećajima ishrane i o opijanju.

Priznala je da i je prvi put kokain uzela sa 17 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: