Pišem knjigu o seksualnim fantazijama!

Izvor: Vesti-online.com, 11.Feb.2017, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pišem knjigu o seksualnim fantazijama!"

Pevačica Anabela Atijas bila je prva u redu za film "Pedeset nijansi mračnije", te je jasno da je nije blam da priča o seksu.

Iako mnogi u Srbiji smatraju seks tabuom, Anabela smatra da za tim nema potrebe.

- Balkan nije javno spreman, ali kod kuće i te kako gledaju i čitaju sve i svašta. Sad se više gleda nego čita. Toga je uvek bilo, samo se granice pomeraju. Možda se samo sada malo više javno priča o tome, nije to više toliki tabu. Sećam se kad sam u svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vreme pronalazila erotske časopise. Mislim da se stidimo da pokažemo da to privatno pratimo, ne kažemo da upražnjavamo, ali ako ništa drugo, izguglamo - iskrena je Anabela Atijas za "Alo!".

Pevačica je u braku sa Andrejom više od tri godine, a o strasti sa njim ne želi da priča jer sprema knjigu.

- E sad, kako da vam kažem kako budim strast, pa treba ljudi da pročitaju moju knjigu. Iznenadićete se koliko sam otvorena po pitanju seksa. Andrej je model, po njemu se stvara lik, a kad bi se knjiga ekranizovala, ne bih mogla da podnesem da on glumi. Ko je dominantan? Iznenadićete se - tajnovita je Anabela.

Inače, kada je reč o filmu "Pedeset nijansi", ona je sa ćerkom Lunom čitala knjige, ali nisu zajedno otišle u bioskop.

- To bi možda bilo previše. Nas dve imamo otvoren odnos, čak smo i raspravljale o knjigama kako je koja izlazila, ali nismo ulazile u sočne detalje. Mislim da ne bih bila opuštena da gledam ovakav film u njenom društvu - iskrena je Anabela.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ANABELA Pisem knjigu o seksualnim fantazijama

Izvor: medio.rs, 11.Feb.2017

Pevačica Anabela Atijas bila je prva u redu za film "Pedeset nijansi mračnije", te je jasno da je nije blam..Iako mnogi u Srbiji smatraju seks tabuom, Anabela smatra da za tim nema potrebe...- Balkan nije javno spreman, ali kod kuće i te kako gledaju i čitaju sve i svašta. Sad se više gleda nego...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.