Petković: Trajković pokušava da se predstavi kao žrtva dok podržava Kurtija u otimanju srpske zemlje

Izvor: B92, 10.Feb.2023, 19:27

Petković: Trajković pokušava da se predstavi kao žrtva dok podržava Kurtija u otimanju srpske zemlje

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković reagovao je danas na izjavu Rade Trajković.

Petković je navodeo da se ona uzalud trudi da predstavi sebe kao žrtvu kad sa svojim ministrom Nenadom Rašićem podržava kosovskog premijera Aljbina Kurtija u otimanju srpske zemlje i gradnji baza na severu KiM.

"Uzalud se Rada Trajković trudi da se predstavi žrtvom, kad sa svojim Rašićem podržava Kurtija u otimanju srpske zemlje i gradnji baza na severu KiM. Videli smo na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njenom primeru kako PR disciplinuje svoje lojalne Srbe, dok srpski narod na KiM najbolje zna ko radi u njihovom interesu", naveo je Petković na Tviteru.

Prethodno je na toj društvenoj mreži predsednica Evropskog pokreta Srba sa KiM i savetnica u vladi privremenih prištinskih institucija Rada Trajković navela da napadajući nju predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo nudi Milana Radoičića i njegove saradnike kao ljude koji će disciplinovati Srbe na severu Kosova i raditi na implementaciji francusko-nemačkog predloga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.