Petković: Svečlja i Kurti ne mogu ni da priđu Vučiću ni moralno ni intelektualno

Izvor: B92, 08.Okt.2023, 19:08

Petković: Svečlja i Kurti ne mogu ni da priđu Vučiću ni moralno ni intelektualno

Beograd -- Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković poručio je da Svečlja i Kurti ne mogu ni da priđu Aleksandru Vučiću ni moralno ni intelektualno.

"Jedno je sigurno, Svečlja i Kurti Vučiću ne mogu da priđu ni moralno ni intelektualno! Nisu mu ni do kolena, jer Vučić nikada ničiju porodicu nije napao, niti bi to ikada učinio! A Kurti koji se obračunava čak i sa decom, ne zna ni za čast, ni za moral", napisao je Petković.

"Da podsetim, prvo je Kurti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vređao Vučićevu ćerku Milicu, a zatim, zajedno sa Svečljom, maltretirao Danila, zbog njegovog odlaska na liturgiju u Gračanicu. Danila i danas u svojim izopačenim umovima nastavljaju da napadaju sumanutim lažima", dodao je on.

"Kurtijev ekstremista Svečlja bezočno je slagao i napao predsednika Vučića, da bi svojim baljezgarijama pokušao, doduše bezuspešno, da Srbiju dovede u vezu s događajima u Banjskoj! Svečlja i Kurti opsednuti su porodicom Vučić, pa patološki udaraju na sve Vučiće, ne štedeći ni decu", zaključio je Petković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.