Nedelja, 08.10.2023.

19:07

Petković: Svečlja i Kurti ne mogu da priđu Vučiću ni moralno ni intelektualno

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković poručio je da Svečlja i Kurti ne mogu ni da priđu Aleksandru Vučiću ni moralno ni intelektualno.

Izvor: B92

Petković: Svečlja i Kurti ne mogu da priđu Vučiću ni moralno ni intelektualno
FOTO TANJUG/ TANJUG VIDEO/ bs

"Jedno je sigurno, Svečlja i Kurti Vučiću ne mogu da priđu ni moralno ni intelektualno! Nisu mu ni do kolena, jer Vučić nikada ničiju porodicu nije napao, niti bi to ikada učinio! A Kurti koji se obračunava čak i sa decom, ne zna ni za čast, ni za moral", napisao je Petković.

"Da podsetim, prvo je Kurti vređao Vučićevu ćerku Milicu, a zatim, zajedno sa Svečljom, maltretirao Danila, zbog njegovog odlaska na liturgiju u Gračanicu. Danila i danas u svojim izopačenim umovima nastavljaju da napadaju sumanutim lažima", dodao je on.

"Kurtijev ekstremista Svečlja bezočno je slagao i napao predsednika Vučića, da bi svojim baljezgarijama pokušao, doduše bezuspešno, da Srbiju dovede u vezu s događajima u Banjskoj! Svečlja i Kurti opsednuti su porodicom Vučić, pa patološki udaraju na sve Vučiće, ne štedeći ni decu", zaključio je Petković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: