Pažnja ARILJE, PAŽNJA SRBIJO! Ovako pedofil pokušava da namami devojčicu (13), SLAO JOJ ODVRATNE PORUKE I SLIKE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pažnja ARILJE, PAŽNJA SRBIJO!" Ovako pedofil pokušava da namami devojčicu (13), SLAO JOJ ODVRATNE PORUKE I SLIKE (FOTO)

Lovci grupe "Stoppedofilima" otkrili su novog predatora na Fejsbuku koji je slao lascivne poruke osobi koja se predstavila kao 13-godišnja devojčica.

Čovek je najpre započeo konverzaciju sa maloletnicom, a potom joj je pisao da će je oženiti, da bi joj nekoliko meseci slao svoje gole fotografije pozivajući devojčicu da stupi sa njim u seksualni odnos.

Počelo je s naizgled bezazlenim porukama, u kojima joj je govorio da "ostavi knjigu i da mu da neku sličicu" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da mnogo želi da se upoznaju.

Onda je započeo s pitanjima o seksu, a kao odgovor je od devojčice dobijao odgovor da ona ima samo 13 godina, i da je suviše mlada za to.

Od devojčice je, iako je znao da je maloletna, tražio golišave fotografije. Ispitivao ju je i da li ima oca, da li su njeni razvedeni, i insistirao na tome da ona treba da se uda za njega, da mu rodi dete, ali da mu pre upoznavanja pošalje gole slike.

- Idi u kupatilo, slikaj i grudi i picu, slikaj sve... Probaj, neće boleti... prvo mazi da bude vlažna, pa gurni prstić...

Devojčica ga je pitala da li je "njegovu bivšu devojku bolelo prvi put, i koliko je imala godina", da bi on napisao "isto kao ti, sedmi razred. malo je bolelo, bio sam nežan. Jesi li videla koliki je ku*ac?" - pisao joj je.

Usledile su i gnusne fotografije:

U grupi u kojoj su objavljene fotografije napisano je sledeće:

Pažnja Arilje, pažnja Srbija! Objavljujemo deo prepiske sa predatorom koja je trajala više meseci.

Kada je videla kako postupaju prema njenom ocu u bolnici, odlučila je da sve snimi i JAVNO OBJAVI NA INTERNETU (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.