Pas heroj dobio spomenik u Pančevu!

Izvor: Mondo, 20.Jun.2015, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pas heroj dobio spomenik u Pančevu!

Pas Leo, koji je pre godinu dana spasao desetogodišnju Nikolinu Vučetić iz Pančeva od napada podivljalog bulmastifa i uginuo od povreda, dobio je danas spomenik u tom gradu.

Foto: pas Leo pančevo jazavičar Hrabri jazavičar Leo

Spomenik je otkriven pred više stotina Pančevaca, među kojima je bilo najviše dece.

Jazavičar Leo postao je heroj zato što je uspeo da odbrani devojčicu Nikolinu Vučetić od bulmastifa koji je ujeo za ruku dok je vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rolere.

U borbu sa mastifom se u ključio jazavičar Leo i odbranio devojčicu od daljih napada, ali je u toj borbi i sam povređen zbog čega je i uginuo.

Pančevo je danas postalo grad u kojem, osim Zagreba, Krakova i Tokija, postoji spomenik najvernijem čovekovom ljubimcu – psu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.