Paprene kazne ako ne očistite sneg i ledenice VIDEO

Izvor: B92, 18.Dec.2018, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paprene kazne ako ne očistite sneg i ledenice VIDEO

Ako ne očistite sneg i ledenice ispred vaše kuće ili ulaza prete vam paprene kazne. Komunalna policija upozorava na kazne od 5.000 do čak 100.000 dinara.

Međutim, ako ste mladi i imate slobodnog vremena - eto prilike i za solidnu zaradu od čišćenja snega.

Lopatu u ruke i pravac na čišćenje snega, kako biste izbegli velike kazne. Svi građani u obavezi su da očiste sneg i led ispred svoje kuće, zgrade ili firme, kako bi obezbedili bezbedno kretanje pešaka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
“Kada je čišćenje snega i leda sa trotoara u pitanju. Kazne se kreću od 5.000 dinara za fizičko lice do 50.000 dinara za pravno lice, dok su kazne za uklanjanje ledenica malo veće, zato što je i opasnost veća, pa su kazne za ledenice za fizička lica 10.000 dinara, a za pravna lica 100.000”, naveo je Darko Dujović iz Komunalne policije.

A od čišćenja snega može lepo i da se zaradi.

“Dnevnica je od 1.720 dinara do 2.000 dinara i to za osam sati radnog vremena. Ali jako je zanimljivo to da imamo dosta veći broj prijava za lica nezaposlena preko 30 godina u odnosu na omladince, ali mi ne možemo da prijavimo zbog zakona”, naveo je Igor Đurić iz Omladinske zadruga Indeks klip.

Poslove uglavnom nude omladinske zadruge, uslov je starost do 30 godina, a prethodno radno iskustvo nije potrebno.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ako ne očistite sneg i ledenice ispred kuće, sledi vam KAZNA, ali to nije sve: Možete i da ZARADITE

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2018

Ako ne očistite sneg i ledenice ispred vaše kuće ili ulaza prete vam paprene kazne. Komunalna policija upozorava na kazne od 5.000 do čak 100.000 dinara...Međutim, ako ste mladi i imate slobodnog vremena - eto prilike i za solidnu zaradu od čišćenja snega...Lopatu u ruke i pravac na čišćenje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.