Pao deo krova u školi u Kraljevu, nema povređenih

Izvor: RTS, 01.Mar.2017, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao deo krova u školi u Kraljevu, nema povređenih

Deo limenog krova na osnovnoj školi "Dimitrije Tucović" u Kraljevu, sručio se u školsko dvorište. Niko od oko 400 učenika koliko je u tom trenutku pohađalo popodnevnu smenu, nije povređen.
Ostaci oštećenog krova koji su visili od krova sve do prvog sprata na mestu gde je došlo do izdizanja krova, slika su koja je uznemirila brojne roditelje učenika koji su se nalazili u današnjoj popodnevnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << smeni u osnovnoj školi "Dimitrije Tucović".

Prava je sreća da od oko 400 učenika, od 800, koliko ih pohađa ovu školu, u trenutku pada delova lima oko 13 časova i 30 minuta i izolacije sa krova na strani prema Dositejevoj ulici nikoga nije bilo u školskom dvorištu, tako da nema povređenih.
Nešto slično u ovoj školi dogodilo se pre pet godina, samo sa druge strane, nakon čega je škola renovirana, a za njenu rekonstrukciju Vlada Japana tada je donirala više od 62.000 evra.
Ostatke krova i šut iz školskog dvorišta odvezli su kraljevački vatrogasci.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pao krov sa škole u Kraljevu, nema povređenih

Izvor: RTS, 01.Mar.2017

Sa osnovne škole "Dimitrije Tucović" u Kraljevu pao je krov, ali tom prilikom niko nije povređen, rekla je direktorka škole Dragana Đurović. . ''Kada je počela oluja deca su već bila na časovima. Oko 13:30 samo se...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.