Pao krov sa škole u Kraljevu, nema povređenih

Izvor: RTS, 01.Mar.2017, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao krov sa škole u Kraljevu, nema povređenih

Sa osnovne škole "Dimitrije Tucović" u Kraljevu pao je krov, ali tom prilikom niko nije povređen, rekla je direktorka škole Dragana Đurović.
''Kada je počela oluja deca su već bila na časovima. Oko 13:30 samo se prolomio prasak koji je pokazao da je došlo do dizanja krova'', rekla je Dragana Đurović Tanjugu.

Direktorka škole je navela da se slična stvar desila pre tri i po godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nakon čega je u popravku krova uloženo oko 600.000 dinara.
''Nažalost ponovio se incident sa krovom, a srećom niko nije povređen'', rekla je Đurović.
Mediji prenose da je krov pao 20 minuta pošto je u školu ušlo 350 učenika, kao i da sutra u toj školi neće biti nastave.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukleti kraljevački krov: Pre 5 godina ga isto srušila oluja, tada ga spasili Japanci (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Mar.2017

Deo krova na Osnovnoj školi "Dimitrije Tucović" u Kraljevu pao je danas oko 13.30 sati...U učionicama je tada bilo oko 350 đaka, ali, na sreću, niko nije povređen...Printksin: Tanjug..Neposredno pre nego što je krov pao počeli su i jaki udari vetra. Deca su već bila na časovima, kada je oluja...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.