Izvor: B92, 01.Mar.2017, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevo: Pao krov škole u kojoj je bilo 350 učenika

Krov na Osnovnoj školi "Dimitrije Tucović" u Kraljevu je pao u sredu popodne, svega 20 minuta pošto je u školu ušlo 350 učenika.

Kako javlja reporter B92 Ljubiša Lešević, krov koji se srušio je renoviran pre tri godine, a incident se dogodio oko 13.30.

Prema njegovim saznanjima, deca su evakuisana, iz škole su izašla na sporedni izlaz, sa druge strane školske zgrade i upućena kućama.

Iz škole je navedeno da u četvrtak neće biti nastave.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pao krov škole u Kraljevu u kojoj je bilo 350 učenika

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2017

Svega 20 minuta pošto je u školu ušlo 350 učenika pao je krov..Krov na Osnovnoj školi "Dimitrije Tucović" u Kraljevu je pao u sredu pre podne, svega 20 minuta pošto je u školu ušlo 350 učenika...Krov koji se srušio je renoviran pre tri godine...Prema nezvaničnim saznanjima, deca su evakuisana,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Pao deo krova u školi u Kraljevu, nema povređenih

Izvor: RTS, 01.Mar.2017

Deo limenog krova na osnovnoj školi "Dimitrije Tucović" u Kraljevu, sručio se u školsko dvorište. Niko od oko 400 učenika koliko je u tom trenutku pohađalo popodnevnu smenu, nije povređen. . Ostaci oštećenog krova...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.