Pahor o potencijalnom prisluškivanju hrvatskih agenata

Izvor: Danas, 05.Apr.2019, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pahor o potencijalnom prisluškivanju hrvatskih agenata

Slovenački premijer Borut Pahor izjavio je da će iduće sedmice primiti šefa obaveštajne službe koji je u četvrtak izvestio vladu da su hrvatski agenti navodno prisluškivali slovenačke zvaničnike u graničnoj arbitraži. Članak Pahor o potencijalnom prisluškivanju hrvatskih agenata se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Netanjahu: Rekao sam Trampu da neću evakuisati nijedno jevrejsko naselje

Izvor: Danas, 06.Apr.2019, 10:03

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je da je jasno rekao predsedniku SAD Donaldu Trampu da nije spreman da evakuiše "nijednu osobu" ni iz jednog jevrejskog naselja na Zapadnoj obali. Članak Netanjahu: Rekao sam Trampu da neću evakuisati nijedno jevrejsko naselje se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.