Izvor: Kurir, 18.Okt.2014, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTIN-NIKOLIĆ U ČETIRI OKA: Tomislave, dobićete sve što budete tražili!

Na daljinu osećam kako iz srpskog naroda zrače spontane simpatije prema mojoj zemlji i narodu, da voli i poštuje Rusiju, poručio predsednik Ruske Federacije

I na daljinu osećam kako iz srpskog naroda zrače spontane simpatije prema mojoj zemlji i narodu, da voli i poštuje Rusiju. Tomislave, kada god budete imali novu ideju, napišite mi, postaraću se za to. Uvažavam Srbiju koja ima svoje stavove i ne podleže pritiscima.

To je predsednik Rusije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Vladimir Putin poručio svom srpskom kolegi Tomislavu Nikoliću, tokom sastanka u Palati „Srbija“, koji je bio zatvoren za javnost, pišu Novosti.

Nikolić i Putin „rekonstruisali“ su i kako se odvijalo oslobađanje srpskog glavnog grada od nacističkih okupatora, pominjali su i stravične žrtve i borbu Srba i Rusa koji su ginuli rame uz rame. Iako je u blindiranom mercedesu sedeo i prevodilac, srpski predsednik se Putinu obraćao na ruskom.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.