PSIHIJATRI REŠETALI MUŽA UBIJENE PEVAČICE: Zoran Marjanović je genije! Ubedio je sebe da nije ubica!

Izvor: Press, 11.Jan.2018, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSIHIJATRI REŠETALI MUŽA UBIJENE PEVAČICE: Zoran Marjanović je genije! Ubedio je sebe da nije ubica!

Osumnjičeni za ubistvo pevačice Jelene Marjanović tokom psihijatrijskog veštačenja staloženo odgovarao na brojna pitanja stručnjaka, ostavivši utisak potpuno nevine osobe
Zoran Marjanović, koji je u pritvoru zbog sumnje da je 2. aprila 2016. ubio suprugu Jelenu Marjanović, u ponedeljak je saslušan pred komisijom sudskih veštaka koji treba da utvrde da li je bio uračunljiv u vreme izvršenja krivičnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dela. Kako Kurir saznaje, Marjanović je hladnokrvno i staloženo odgovarao na brojna pitanja koja su mu postavljena, ostavivši utisak potpuno nevine osobe!
- Zoran Marjanović je ili zaista nevin, ili je izuzetno inteligentan pa je do te mere „uvežbao ulogu“ i sebe ubedio da nije kriv i u to počeo da veruje. Jednostavno, takav je utisak ostavio na veštake. Ipak, šta će oni napisati u izveštaju, ostaje da se vidi. Očekuje se da nalaz neuropsihijatrijskog veštačenja uskoro stigne u tužilaštvo - kaže odlično obavešteni izvor Kurira.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

OTKRIVAMO! OVO SU PITANJA KOJIMA SU PSIHIJATRI REŠETALI MARJANOVIĆA: Pitali su ga da li je sumnjao da ga vara, a od njegove reakcije zavisi SVE!

Izvor: Kurir, 11.Jan.2018

Zoran Marjanović, osumnjičeni za ubistvo pevačice Jelene Marjanović tokom psihijatrijskog veštačenja staloženo odgovarao na brojna pitanja stručnjaka, ostavivši utisak potpuno nevine osobe.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.