PRVO SU ČULI URLIKE, PA VIDELI GOLU ŽENU NA MOSTU, ĆEBE I CVEĆE: Jezivi magijski ritual ŠOKIRAO sve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVO SU ČULI URLIKE, PA VIDELI GOLU ŽENU NA MOSTU, ĆEBE I CVEĆE: Jezivi magijski ritual ŠOKIRAO sve!

Potpuno naga žena umotana samo u ćebe vršila je u petak uveče magijski obred u centru Vinarca nadomak Leskovca, nasred mosta u ovom selu.

Kada su meštani koji su tuda prolazili počeli da zastajkuju i da je posmatraju, ona je skinula ćebe sa sebe i kao od od majke rođena pobegla prema reci Jablanici, tvrde očevici.

Mladić koji je tuda prolazio automobilom vraćajući se iz grada oko ponoći, uslikao je bačeno ćebe i zapaljene sveće, ostavljene pored >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << puta usred prekinutog rituala.

- Video sam ženu zamotanu u ćebe kako sedi nasred mosta i pali sveće. Najpre sam mislio da joj je pozlilo, da joj nije dobro. Kada sam zaustavio automobil i izašao iz njega, ona je skinula ćebe i potpuno gola otrčala prema koritu reke ispod mosta - tvrdi ovaj Vinarčanin.

Ceo ritual posmatrale su i budne komšije iz okolnih kuća i tvrde da su ih probudili urlici usred noći koji su dopirali sa mosta.

- Ne verujem da je u pitanju neka sekta. Više je ličilo na magijski ritual. Nije mi bilo svejedno, jako sam se uplašio. Ne mogu da verujem čime se sve ljudi bave u 21. veku - komentariše mladi Vinarčanin.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.