PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA PUCNJAVE U PROKUPLJU: Ispred gradske uprave policijske patrole, ulica zatvorena za saobraćaj (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021, 09:54

PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA PUCNJAVE U PROKUPLJU: Ispred gradske uprave policijske patrole, ulica zatvorena za saobraćaj (FOTO)

Napadač i žrtva prebačeni su u niški klinički centar

Pokušaj ubistva i samoubistva dogodio se nešto pre sedam časova ispred zgrade gradske uprave u Prokuplju. Nezvanično, muškarac (53) pucao je u bivšu suprugu (44), koja radi u Opštini Prokuplje, a onda u sebe.

Kako se nezvanično saznaje, 53-godišnji muškarac pucao je u bivšu suprugu (44), koja radi u Opštini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Prokuplje, a onda u sebe.

I žena i muškarac su nakon ukazane lekarske pomoći na Urgentnom odeljenju prokupačke bolnice u kritičnom stanju prebačeni u niški Klinički centar.

Nezvanično, ispaljena su najmanje tri hica, a žena je pogođena s leđa. Iz policije se za sada nisu oglašavali. Uviđaj je u toku, a ulica je potpuno zatvorena za saobraćaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.