PRVA MIS FOTOGENIČNOSTI POGINULA U JEZIVOJ NESREĆI KOD ŠIMANOVACA: Evo kako se predstavila na izboru za najlepšu Srpkinju pre skoro 15 godina (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2022, 08:20

PRVA MIS FOTOGENIČNOSTI POGINULA U JEZIVOJ NESREĆI KOD ŠIMANOVACA: Evo kako se predstavila na izboru za najlepšu Srpkinju pre skoro 15 godina (VIDEO)

Mirjana Stojanović, Miss fotogeničnosti i finalistkinja izbora za Miss Srbije, 2007. godine, tragično je izgubila život u strašnoj automobilskoj nesreći koja se dogodila juče ujutru, 20. maja, na putu Prhovo - Šimanovci.

Naime, Mirjana je bila finalistkinja prvog zvaničnog održanog izbora Miss Srbije, davne 2007. godine, kada je imala samo 19 godina.

Plenila je svojom harizmom, što je kasnije svakako potvrdila titulom Miss fotogeničnosti, koju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je osvojila.

pic.twitter.com/xLcCaxoK8C

— Kineskikolacic (@Kineskikolacic) May 20, 2022

Poslednjih godina se povukla iz javnog života i potpuno posvetila privatnom biznisu, odnosno jednom salonu za lepotu čiji je bila vlasnik.

Tokom svoje karijere se svakako izdvajala svojim zagovaranjem prirodne lepote, a sada se pojavio i snimak kako se te, već davne 2007. godine, predstavila na izboru za Miss Srbije.

Podsetimo, automobil "golf" kojim je upravljala Mira (34) sudario se sa kamionom. Od zadobijenih povreda ona je preminula na licu mesta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(VIDEO) Misica koja je POGINULA U NESREĆI KOD ŠIMANOVACA ovako se predstavila na izboru za najlepšu Srpkinju sa 19 godina: Tada je osvojila titulu

Izvor: Blic, 21.Maj.2022

Mirjana Stojanović, koja je bila mis fotogeničnosti i finalistkinja izbora za Miss Srbije, 2007. godine, tragično je izgubila život u strašnoj automobilskoj nesreći koja se dogodila juče ujutru, 20. maja, na putu Prhovo - Šimanovci.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.