Izvor: Blic, 21.Maj.2022, 00:02

U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI U ŠIMANOVCIMA POGINULA MIRJANA: Bila je mis fotogeničnosti

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na putu Prhovo-Šimanovci tragično je izgubila život Mirjana Stojanović, koja je bila mis fotogeničnosti i finalistkinja izbora za Miss Srbije, 2007. godine, prenose domaći meidji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U STRAVIČNOJ NESREĆI KOD ŠIMANOVACA POGINULA BIVŠA MISICA: Sudarila se sa kamionom i stradala na licu mesta

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2022

Mis fotogeničnosti i finalistkinja izbora za Mis Srbije, 2007. godine, Mirjana Stojanović izgubila je život u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na putu Prhovo - Šimanovci...Naime, automobil "golf" kojim je upravljala Mira (34) sudario se sa kamionom...Od zadobijenih povreda ona je preminula...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

PRVA MIS FOTOGENIČNOSTI POGINULA U JEZIVOJ NESREĆI KOD ŠIMANOVACA: Evo kako se predstavila na izboru za najlepšu Srpkinju pre skoro 15 godina (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2022

Mirjana Stojanović, Miss fotogeničnosti i finalistkinja izbora za Miss Srbije, 2007. godine, tragično je izgubila život u strašnoj automobilskoj nesreći koja se dogodila juče ujutru, 20. maja, na putu Prhovo - Šimanovci...Naime, Mirjana je bila finalistkinja prvog zvaničnog održanog izbora...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.