PRSKAO PROLAZNIKE SPREJEM ZA SAMOODBRANU: Ovaj čovek je ozbiljno shvatio propisane mere

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 21:20

PRSKAO PROLAZNIKE SPREJEM ZA SAMOODBRANU: Ovaj čovek je ozbiljno shvatio propisane mere

Muškarac je rekao policiji kako nije bilo drugog načina da pokaže ljudima da se pridržavaju mera koje su na snazi u cilju suzbijanja širenja koronavirusa.

Sedamdesetjednogodišnji Nemac malo je preozbiljno shvatio pravilo o fizičkom razmaku pa je prskao prolaznike sprejem za samoobranu na bazi bibera - saopštila je nemačka policija.

Prvo je pošpricao grupu džogera, a zatim dvojicu biciklista u zapadnom grade Ahenu, navodi se u policijskom izveštaju i dodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da su napadi izvršeni "bez upozorenja". Biciklisti, kao i bračni par od 51 i 49 godina, uspeli su da izbegnu sprej i stali su kako bi pozvali policiju.

Muškarac je rekao policiji kako nije bilo drugog načina da pokaže ljudima da se pridržavaju mera koje su na snazi u svrhu suzbijanja širenja koronavirusa. Optužen je za nanošenje teških povreda i opasno ometanje saobraćaja.

Ahen je jedan od glavnih urbanih centara u Nemačkoj koji je trenutno svrstan u područja visokog rizika zbog velike stope zaraze.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.