PROVLAČIO SE IZMEĐU SPUŠTENIH RAMPI! Voz udario u auto kod Surčina, samo pukom srećom NIKO NIJE STRADAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2019, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROVLAČIO SE IZMEĐU SPUŠTENIH RAMPI! Voz udario u auto kod Surčina, samo pukom srećom NIKO NIJE STRADAO!

Do nesreće je došlo večeras u 18.30.

Na železničkoj stanici Surčin na putnom prelazu obezbeđenom automatskim polubranicima teretni voz je večeras naleteo na drumsko vozilo, koje se provlačilo između spuštenih branika, a povređenih nije bilo.

Kako se navodi u saopštenju "Infrastrukture želznice Srbije" do nesreće je došlo u 18.30 isključivo zbog nepoštovanja signalizacije i saobraćajnih propisa vozača drumskog vozila, koji je pokušao da pređe preko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pruge, iako su rampe bile spuštene.

Iz "Infrastruktura železnice Srbije" još su upozorili da se ovakvim nepropisnim i neodgovornim ponašanjem vozača drumskih vozila, ugrožava bezbednost saobraćaja.

KRIMI-SINDIKAT PUŠTA PIPKE: Albanske bande gospodare Evropom, a PRLJAVIM POSLOVIMA dogovaraju čak i preko Fejsbuka (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.