Voz naleteo na automobil koji se provlačio između rampi

Izvor: RTS, 12.Avg.2019, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz naleteo na automobil koji se provlačio između rampi

Teretni voz je u Surčinu naleteo na automobil koji je pokušao da pređe preko pruge, iako su rampe bile spuštene. Nema povređenih.
Nezgoda se dogodila u 18.30 na prelazu obezbeđenom automatskim polubranicima u železničkoj stanici Surčin, saopštila je "Infrastruktura železnice Srbije".

Teretni voz je naleteo na automobil koji se provlačio između spuštenih branika, a povređenih nije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bilo.
U saopštenju se tvrdi da je do udesa došlo isključivo zbog nepoštovanja signalizacije i saobraćajnih propisa vozača automobila, koji je pokušao da pređe preko pruge, iako su rampe bile spuštene.
"Infrastruktura železnice Srbije" apeluje na učesnike u drumskom saobraćaju da se ponašaju odgovorno i ne pokušavaju da pređu preko pruge dok su rampe spuštene, jer se takvi slučajevi najčešće tragično završavaju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Surčin: Provlačio se kroz spuštenu rampu, udario ga voz

Izvor: Mondo, 12.Avg.2019

Na železničkoj stanici Surčin na putnom prelazu obezbeđenom automatskim polubranicima teretni voz je večeras naleteo na drumsko vozilo, koje se provlačilo između spuštenih branika, a povređenih nije bilo...Foto: Mondo/Stefan Stojanović.."Infrastrukture želznice Srbije"  saopštile su da se...

Nastavak na Mondo...

Voz naleteo na automobil koji se provlačio između spuštenih branika, nema povređenih

Izvor: Radio 021, 12.Avg.2019

Teretni voz je u Surčinu naleteo na automobil koji je pokušao da pređe preko pruge, iako su rampe bile spuštene...Nema povređenih, prenosi RTS...Nezgoda se dogodila u 18.30 na prelazu obezbeđenom automatskim polubranicima u železničkoj stanici Surčin, saopštila je "Infrastruktura železnice...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.