Surčin: Provlačio se kroz spuštenu rampu, udario ga voz

Izvor: Mondo, 12.Avg.2019, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Surčin: Provlačio se kroz spuštenu rampu, udario ga voz

Na železničkoj stanici Surčin na putnom prelazu obezbeđenom automatskim polubranicima teretni voz je večeras naleteo na drumsko vozilo, koje se provlačilo između spuštenih branika, a povređenih nije bilo.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

"Infrastrukture želznice Srbije"  saopštile su da se nesreća dogodila isključivo zbog nepoštovanja signalizacije i saobraćajnih propisa vozača drumskog vozila, koji je pokušao da pređe preko pruge, iako su rampe bile >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << spuštene.

Iz "Infrastruktura železnice Srbije" još su upozorili da se ovakvim nepropisnim i neodgovornim ponašanjem vozača drumskih vozila, ugrožava bezbednost saobraćaja.

Postavljaju rampu na mestu tragedije kod Niša

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Teretni voz naletio na vozilo koje se provlačilo ispod rampi

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Avg.2019

BEOGRAD - Na željezničkoj stanici Surčin na putnom prelazu obezbjeđenom automatskim polubranicima teretni voz je večeras naletio na drumsko vozilo, koje se provlačilo između spuštenih branika, a povrijeđenih nije bilo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.