PRONAŠLI SMO BAR NEKI MIR, MALO JE LAKŠE, HVALA ALAHU Oglasila se porodica ubijenog Tutinca (28) nakon hapšenja njegovog dželata

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 14:53

"PRONAŠLI SMO BAR NEKI MIR, MALO JE LAKŠE, HVALA ALAHU" Oglasila se porodica ubijenog Tutinca (28) nakon hapšenja njegovog dželata

Osumnjičeni za ubistvo se krio dve nedelje u Austriji

Osumnjičeni za ubistvo mladića (28) iz Tutina, uhapšen je po međunarodnoj poternici u Austriji, saznaje Telegraf.rs od izvora bliskog porodici.

Po pitanju hapšenja osumnjičenog za ubistvo mladića, policija se još nije oglašavala. Ipak, porodica ovog mladića tvrdi da su do njih stigle proverene informacije, kao i da se sada osećaju lakše.

- Pronašli smo bar neki mir. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Malo je lakše. Hvala Alahu - rekao je za Telegraf.rs izvor blizak porodici.

Podsetimo, glavni osumnjičeni u ovom slučaju bio je muškarac, za kojim je raspisana međunarodna poternica. Odmah nakon pronalaska tela ubijenog mladića uhapšene su još dve osobe: mladić (19) iz Sjenice, osumnjičen za neprijavljivanje pripremanja krivičnog dela, i osoba (40) iz Novog Pazara, osumnjičena za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Pored njih, uhapšena je i ženska osoba (27), bivša supruga glavnoosumnjičenog, za koju se sumnja da se pred ubistvo viđala sa žrtvom, te da ga je ujedno i namamila kobne večeri.

Osumnjičeni za kojim je raspisana poternica se sumnjiči da je, uz pomoć osumnjičenog mladića, 8. februara naneo smrtne povrede žrtvi oštrim predmetom, a zatim njegovo telo sakrio u bunar. Kako je Telegraf.rs nezvanično saznao od rođake ubijenog mladića, ubijeni momak je bio pretučen i naneto mu je čak 22 uboda po telu. Njegovo telo umotano je u ćebe i bačeno u bunar.

Porodica ubijenog mladića sumnja da je osumnjičena žena igrala dvostruko, te je žrtvi davala lažnu nadu, dok se sve vreme viđala sa svojim bivšim suprugom. U porukama do kojih je Telegraf došao vide se pretnje koji je osumnjičeni za ubistvo slao bivšoj supruzi pre nego što je mladićevo telo pronađeno.

- Ona je njemu davala lažnu nadu, da ga voli i da će se venčati. Ipak, sve vreme se viđala sa osumnjičenim za ubistvo, mislila je da će se pomiriti. Igrala je dvostruko. Osumnjičeni je bio ljubomoran i onda je došlo do ovoga - navodi rođaka mladića.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf.rs/Jelena Stefanović/Preneo: V.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.